Work & Journal from Designer Magnus Cederholm

Jotun – Rom for Rom

August 20, 2007

Introduksjon

Nordmenn har et helt unikt behov for å vedlikeholde og endre hjemmene sine, og er veldig opptatt av interiør og oppussing. Dette er i internasjonal måleståll et enormt marked, og det er mange aktører som alle sloss om forbrukernes oppmerksomhet. Det måtte derfor legges stor vekt på presentasjon og gjennomføring av det visuelle konseptet.

Løsningen

Vi har utviklet et univers på nettet som på en helt ny måte skal inspirere og engasjere. Løsningen har som hovedmål å vise forbrukere de nye produktene i Lady-serien og inspirere til å tenke nytt! Interaksjonen og mulighetene nettet gir, spiller en meget sentral rolle i løsningen. Man må kunne prøve, utforske og forsøke selv, ikke bare bli vist. Dette mener vi bidrar til å bygge merkevaren Jotun Lady og skape bevissthet rundt valg av malingsprodukter ved senere kjøp i butikk.

Vi har konsekvent jobbet med et stilrent og gjennomført design i arbeidet med å skape en opplevelse som skal virke annerledes og interessant. Det er gjennomgående benyttet video, bilder, grafikk og musikalske elementer for å bygge oppunder dette.

I tillegg til farger og sammensetninger av disse, gir løsningen også interiør- og dekorasjonstips i form av møbler og styling, alt basert på din livssituasjon, stil og rom.

Skisser fra prosessen

jotun17.jpg

jotun12.jpg

jotun10.jpg

Newer & Older design projects