Work & Journal from Designer Magnus Cederholm

BI Fremtidstesten

February 9, 2008

Introduksjon

Målet med kampanjen er å engasjere målgruppen (18-25) til å stoppe opp og vurdere hvor de er i livet og hvor de skal samtidig som vi vil de skal tenke litt igjennom sin egen fremtid og hvilke valg de bør ta for at livet skal bli slik de håper eller ønsker. De skal etter å ha opplevd kampanjen vurdere BI og deres mange utdanningstilbud som et godt svar på hvordan de skal få tyngden de trenger for å styre sin egen fremtid.

Løsning


Kampanjen er rettet mot ungdom fra 18 til 25 år. I en alder der det meste ligger foran deg, får du muligheten til å spå fremtiden til deg og dine venner. Spørsmålene handler om ting man gjerne funderer på som ung: Alt fra personlige ting, slik som: Hvem får først barn? Hvem har byttet ut dagens kjæreste med en ny om 5 år, etc, til mer BI/utdanningsrelaterte spørsmål, slik som: Hvem fått seg en jobb de trives med? Hvem har bomma totalt på utdannelsen sin? hvem tjener mest, hvem jobber i utlandet. Når alle har levert sin spådom, kan man se hvem som spådde hva om hvem. Testen lander i begge faser på en side der BI presenterer noen av sine studier som et godt svar på hvordan du kan sørge for at fremtiden din blir slik du håper eller ønsker.

Nydelig og meget profesjonell produksjon.
Sølvtaggen

Men hvem spår riktigst? Det kan kun fremtiden svare på. Derfor vil deltakerne motta resultatene på nytt i 2013, slik at de kan se hvem som traff best i sine spådommer.

3D: Gimpville
Film: Fredrik fiction
Lyd: Wirkola

Newer & Older design projects